Отборът на се завърна на победния път в Ла Лига,

...
Отборът на се завърна на победния път в Ла Лига,
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид се завърна на победния път

Отборът на се завърна на победния път в Ла Лига, откакто победи с 2:0 като посетител. Така Атлетико прекъсна серията от два мача без триумф и се утвърди на върха в класирането с 5 точки задатък пред и с 6 пред.

Двата тима предложиха доста забавно първо полувреме, като домакините от Виляреал бяха по-активни, само че не успяваха да преодолеят защитата на Атлетико. Така се стигна 25-минута, когато след центриране на далечната греда съумя с глава от близко да насочи топката, която след контакт с влезе в мрежата на домакините.

Виляреал пропусна отлична опция да изравни в 36-ата минута, откакто от близка отдалеченост не съумя да порази вратата. Нападателят насочи топката с глава, вратарят я изпусна, само че от голлинията тя беше изчистена от защитник на гостите.

В 69-ата минута Атлетико стигна до втори гол в мача. Негов създател стана, който се възползва от неточност в защитата на Виляреал. Топката беше центрирана в наказателното поле на Виляреал, където Пау Торес я насочи с глава право към младия португалец при опит да я почисти. Феликс овладя на гърди и я насочи към десния си крайник и със мощен удар по земя я прати в мрежата за 2:0.

До края и двата тима имаха благоприятни условия да отбележат, само че до нови голове не се стигна и резултатът се резервира.

Ла Лига 25 кръг, неделя 28 февруари  Виляреал 0:2краен резулат  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР