Отборът на Сърбия записа убедителен успех с 4:1 над гостуващия

...
Отборът на Сърбия записа убедителен успех с 4:1 над гостуващия
Коментари Харесай

Сърбия отнесе Литва за едно полувреме, помагайки на България

Отборът на Сърбия записа безапелационен триумф с 4:1 над гостуващия Литва в последна среща от група 4 на дивизия “C” от Лигата на нациите. Автогол на Артурас Жулпа (51’), както и попадения на Александър Митрович (58’), Александър Прийович (71’) и Адем Ляич (74’) бяха изцяло задоволителни за спечелилите, а за гостите почетен гол вкара Деимантас Петрависиус (64’).

Първата част не предложи нищо забавно на феновете, които през второто полувреме видяха цели пет попадения. Начало на головата фиеста сложи Жулпа в 51-ата минута, пращайки топката в личната си врата. Нападателят на Фулъм Митрович удвои задатъка на Сърбия в 58-ата, а единствено шест по-късно Петрависиус върна едно попадение за литовците. С два гола в 71-ата и 74-ата минута, надлежно на Прийович и Ляич, домакините убиха интригата в мача.
Pobeda protiv Litvanije za prvo mesto u grupi!

Bravo, #Orlovi!

4-1

51' ulpa (ag)
58' Mitrovi
71' Prijovi
74' Ljaji#SrcemSvim #NationsLeague #FSS pic.twitter.com/XpjQMY3lUR
— Fudbalski savez Srbije | FA Serbia (@FSSrbije) November 20, 2018 С успеха през днешния ден Сърбия зае първо място в групата с 14 точки. По този метод западните ни съседи се изкачват в горната дивизия и резервират шансове да се класират на Евро 2020, в случай че завоюват дивизия “С” на шампионата. Техният триумф способства и за това България да попадне в трета урна на идния чоп за евроквалификациите. На второ място в тази група остана Румъния с 12 точки, трети приключи Черна гора със 7, а финален е Литва без актив. Лига на нациите 6 кръг, вторник 20 ноември  Сърбия 4:1краен резулат  Литва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР