Отборът на Сан Антонио Спърс оказа най-голямата част на френския

...
Отборът на Сан Антонио Спърс оказа най-голямата част на френския
Коментари Харесай

Сан Антонио Спърс извади от употреба номера на Тони Паркър

Отборът на Сан Антонио Спърс оказа най-голямата част на френския плеймейкър Тони Паркър като извади от приложимост номер 9, с който той игра в продължение на 17 години за "шпорите ". Церемонията, отдадена на четирикратния първенец в НБА, се случи тази нощ по време на домакинския мач с Мемфис Гризлис пред 18 627 души в "АТ&Т Сентър " в Сан Антонио.

Паркър е десетият състезател в историята на "шпорите ", чийто номер излиза от приложимост. Преди това сходна чест бе оказана на Тим Дънкан (номер 21), Дейвид Робинсън (50), Джордж Гървин (44), Ману Джинобили (20), Шон Елиът (32), Ейвъри Джонсън (6), Брус Боуен (12), Джони Муур (00) и Джеймс Силас (13).

"Сан Антонио, отлично е да съм вкъщи. Сан Антонио постоянно ще бъде дом за мен и е доста значимо и вие да го знаете. Благодаря ви, скъпи почитатели ", съобщи Паркър. Паркър игра 18 сезона в НБА, като в първите 17 бе част от състава на Сан Антонио, а в последния игра за Шарлът Хорнетс. Французинът разгласи края на кариерата си през това лято. Освен четирите трофеи с "шпорите ", Паркър завоюва и наградата за "Най-полезен състезател във Финалите " през 2007 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР