Отборът на Реал Мадрид победи Гранада с 4:2 в домакински

...
Отборът на Реал Мадрид победи Гранада с 4:2 в домакински
Коментари Харесай

Реал взе битката за върха, Азар най-накрая се отпуши

Отборът на Реал Мадрид победи Гранада с 4:2 в домашен мач от осмия кръг на Ла Лига. "Кралския клуб " пропиля задатък от три гола, откакто позволи... Резултатът бе открит от Карим Бензема още във 2-рата минута, а Еден Азар удвои в края на първата част.

Срещата на "Сантиаго Бернабеу " стартира с ранен гол във вратата на гостите. След по-малко от две минути игра Гарет Бейл направи великолепно извеждащо подаване към Карим Бензема, който излезе самичък против вратаря и откри резултата. Секунди по-рано обаче футболистите на Гранада стачкуваха за игра с ръка на Серхио Рамос, което ги разконцентрира.

В 11-ата минута Дани Карвахал се включи отляво и стреля със мощния си десен крайник, само че вратарят Руи Силва съумя да реагира и мазета.

В 16-ата се откри ново голово състояние пред вратата на "червено-белите ". Защитата не бе готова за центрирането на Бензема и остави Федерико Валверде безусловно самичък. Аржентинският халф стреля с глава от 10 метра, само че вратарят Силва плонжира и улови.

В 24-ата Рамос стреля от директен свободен удар, топката рикошира в стената, заблуди вратаря и мина около гредата за корнер. Две минути по-късно съдията Хайме Латре пусна добър авантаж, получи се страхотна скоростна акция за Реал и още веднъж Карвахал се оказа на стрелкова позиция. Защитникът получи топката по земя към точката на дузпата, а вратарят мазета с крайник след ниския удар.

Десет минути по-късно Тони Кроос бе наложително сменен от Лука Модрич, откакто се контузи.

В добавеното време на първата част Валверде на два пъти лиши топката, възползвайки се от неудачен опит за изнасяне на топката. Халфът подаде към Еден Азар, който удвои преднината на "кралския клуб " с удар от 16 метра.
В 61-ата Модрич направи резултата 3:0, откакто осъществя брилянтен гол. Носителят на “Златната топка” насочи мощен удар от 25 метра и изпрати топката в горния десен ъгъл на вратата на Силва.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР