Отборът на Созопол отпътува за столицата, където ще изиграе своя

...
Отборът на Созопол отпътува за столицата, където ще изиграе своя
Коментари Харесай

Созопол отпътува с приповдигнато настроение за последната визита с Локомотив

Отборът на Созопол отпътува за столицата, където ще изиграе своя финален мач за сезона надалеч от вкъщи против Локомотив София. Днес възпитаниците на Маргарит Димов отпътуват с приповдигнато въодушевление за мача с " железничарите " от предпоследния 33-и кръг на шампионата. СОЗОПОЛ записа триумф вкъщи на " Арена Созопол " с 3:2 против Нефтохимик Бургас, а самочувствието на футболистите се върна след провалянето с 1:0 от Локомотив Горна Оряховица в предпоследния кръг. " Небесносините " завоюваха дербито от 32-ия кръг на Втора лига против " шейховете " и затвърдиха положителното си показване от началото на сезона с 10-и триумф и одобряване на 7-то място в класирането.

Морският отбор ще отседне в комплекс " Царско село ", вместо в " Бояна ", както го правеше в последните няколко пъти, а след обяд в 17:00 часа, ще направи и последна подготовка въз основата на царете, преди дуела в неделя в квартал " Надежда " против столичното Локо. " Железничарите " към този момент си осигуриха промоция в Първа лига следващата година, а дуелът ще бъде същински празник и за двата тима. Созопол можеше да приключи и по-наред в класирането, в случай че не бяха неуверените резултати в последните срещи и грешките на съдиите, които се оказаха съдбовни в мачовете с Янтра Габрово и Хебър Пазарджик.
 Людмил Киров ще продължи да води Нефтохимик
Людмил Киров ще продължи да води Нефтохимик

Спортно-техническото управление също се резервира

" Небесносините " ще играят без напрежение в оставащите два дуела от сезона с Локомотив и Миньор Перник вкъщи, като ще търсят позитивни резултати. Локомотив от своя страна също ще даде максимума от опциите си, след неуверените резултати напоследък. Целите и пред двата тима към този момент са изпълнени, а когато се играе без напрежение, всичко може да се случи. " Червено-черните " ще отпразнуват своето завръщане в Ефбет лига, а СОЗОПОЛ ще желае да се потвърди и да открадне нещо от негостоприемния стадион " Локомотив " в столичния квартал, където към момента няма непълен триумф.

Двубоят с Локомотив София е в неделя /16-и май/, от 17:45 часа, на стадион " Локомотив " в квартал " Надежда ".

Главен арбитър е Мустафа Шефкет от Кърджали с асистенти Станимир Трифонов и Петър Балтов от Сливен. Четвърти арбитър е Веселин Минев от София. Делегат на БФС е Николета Вълкова от София. Съдийски наблюдаващ е Крум Стоилов от Благоевград.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР