Отборът на Наполи не допусна изненада и срази Специя с

...
Отборът на Наполи не допусна изненада и срази Специя с
Коментари Харесай

Наполи крачи към ШЛ, Болоня с хикс без Антов

Отборът на Наполи не позволи изненада и съкруши Специя с 4:1 като посетител, с което продължава решително в борбата за място в Шампионската лига. Тимът на Дженаро Гатузо още веднъж се изкачи до второ място преди останалите дуели от 35-ия кръг. До края съставът от Неапол има да играе с Удинезе, Фиорентина и Верона.

Българският национал Андрей Гълъбинов остана измежду запасите на домакините, без значение че поради развоя на срещата отборът му се нуждаеше от укрепване на офанзивата.

Неаполитанците си свършиха работата още през първото полувреме, в което нанизаха три безответни попадения. Пьотър Жиелински откри в 15-ата, а след него Виктор Осимен блесна с два гола - в 23-ата и 44-ата минути.

Влезлият като промяна за Специя Роберто Пиколи понижи на 1:3 след 64 минути игра, само че домакините нямаха сили за освен това. В 79-ата играчът на мача Осимен асистира на друга запаса - Ървинг Лосано, който направи 4:1 за Наполи.

В другата среща Удинезе и Болоня приключиха 1:1. Българският национал Валентин Антов остана на пейката за гостите. Звездата на отбора от Удине Родриго де Пол откри резултата през първото полувреме. Точката за Болоня донесе Орсолини с тъкмо изпълнена дузпа в 82-ата минута. Двата отбора са в средата на класирането с еднакъв актив от по 40 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР