Отборът на Наполи остана единственият отбор с пълен актив от

...
Отборът на Наполи остана единственият отбор с пълен актив от
Коментари Харесай

Спалети отписа Наполи за титлата въпреки перфектния старт на сезона

Отборът на Наполи остана единственият тим с цялостен актив от точки след четири изиграни крга в италианската Серия А. В понеделник вечерта възпитаниците на Лучано Спалети се оправиха по решителен метод с 4:0 като посетител на Удинезе и затвърдиха положителното си показване.

Въпреки гръмкия триумф Спалети остава крепко стъпил на земята. Той похвали тима, само че в това време разгласи, че любимците за купата са други.

„ Няма по какъв начин представянето ни да не ме радва. Излязохме с вярната настройка. Всички играха добре. Сезонът е дълъг, само че несъмнено притежаваме сериозна класа. Може би ни липсва задоволително дълга пейка и това прави разликата с любимците. Не е ясно в какъв брой мача ще успеем да поддържаме настоящето равнище “, сподели Спалети.

„ Милан е доста мощен тим, Интер действа добре, макар че се раздели с две от звездите си. Нашата огромна мощ е любовта на последователите. Това е нещо, което може да даде в допълнение гориво на играчите. Имаме мощна офанзива. Осимен е превъзходен, когато получи свободни пространства, крилата ни са неуловими в обстановки „ един на един “. Предстоят мачове с доста мощни противници, ще забележим какво ще се случи “, показа още Спалети.

⏱ 90+4 | ALL OVER! 0-4
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР