Отборът на Монако възнамерява да предложи на Атлетико Мадрид 35

...
Отборът на Монако възнамерява да предложи на Атлетико Мадрид 35
Коментари Харесай

В Монако са готови да извадят 35 млн. евро за Желсон Мартинш

Отборът на Монако има намерение да предложи на Атлетико Мадрид 35 млн. евро, с цел да откупи правата на играча, който сега играе чартърен в отбора от Лига 1, оповестява Goal.com.

Португалският национал подписа с мадридчани като свободен сътрудник през предишното лято, откакто разтрогна контракта си със Спортинг (Лисабон) поради експанзия на почитателите против отбора. Той обаче по този начин и не съумя да се наложи в състава на “рохибланкос” и през зимата беше преотстъпен на монегаските, където демонстрира добра игра. Именно някогашният му тим обаче може да се окаже проблем за сходен трансфер. В Спортинг упорстват да получат отплата от Атлетико в размер на към 20 млн. евро, като двата клуба към момента не могат да реализират единодушие.
Monaco are ready to offer Atletico Madrid €35 million to make Gelson Martins' stay in Ligue 1 permanent, we understand.

Details:https://t.co/kIw3Kf9547
— Goal News (@GoalNews) March 23, 2019 Така може да се стигне до съд, само че “дюшекчиите” обмислят да решат проблема, предлагайки собствен състезател в подмяна. “Лъвовете “ са склонни на сходно развиване, а разновидностите са нападателят Лусиано Вието, който е чартърен във Фулъм, и вратарят Андре Морейра, който е преотстъпен на португалския Фейрензе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР