Отборът на Милуоки Бъкс стана първият, който си осигурява участие

...
Отборът на Милуоки Бъкс стана първият, който си осигурява участие
Коментари Харесай

Милуоки се класира за втория кръг на плейофите в НБА, Юта поведе на Мемфис в серията

Отборът на Милуоки Бъкс стана първият, който си обезпечава присъединяване във втория кръг на плейофите в Националната баскетболна асоциация. Това стана факт след победа със 120:103 над Маями Хийт като посетител в мач номер 4 от серията, която приключва 4:0 в интерес на "елените ". Във втория кръг на елиминациите в Източната конференция Милуоки ще чака спечелилия от двойката сред Бруклин Нетс и Бостън Селтикс, в която Бруклин води с 2:1 триумфа.

Малко преди почивката на четвъртия дуел сред Маями и Милуоки изглеждаше, че "горещите " ще съумеят да докарат серията най-малко до пети мач, защото водеха с 12 точки задатък, само че през второто полувреме гостите от Милуоки смазаха съперника си и взеха сладостен реванш за отпадането от същия противник в плейофите през предходната година.

Янис Антетокунбо записа "трипъл-дабъл " за Милуоки с 20 точки, 12 битки и 15 асистенции, а най-резултатен за гостите в мача бе центърът Брук Лопес с 25 точки. Резервният гард Брин Форбс способства за триумфа с още 22 точки от пейката, а 20 точки вкара и Крис Мидълтън.

За отбора на Маями, който през предишния сезон игра за купата в НБА, Бам Адебайо бе най-полезен с 20 точки и 14 битки, Кендрик Нън добави 18 точки, а Джими Бътлър направи "трипъл-дабъл " от 12 точки, 10 битки и 10 асистенции, само че стреля едвам 4 от 15 от игра.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР