Отборът на Лудогорец вече спечели своя първия трофей през настоящия

...
Отборът на Лудогорец вече спечели своя първия трофей през настоящия
Коментари Харесай

Лудогорец ще се опита да си върне върха в Първа лига срещу ЦСКА 1948

Отборът на Лудогорец към този момент завоюва своя първия трофей през сегашния сезон след триумфа си в шампионата за Купата на България на финала против ЦСКА 1948, само че довечера разградчани още веднъж би трябвало да насочат напъните си към Първа лига.

Съперник на футболистите на Ивайло Петев още веднъж ще бъдат " алените ", само че този път дуелът е на стадиона в Бистрица и ще бъде с начален час 21:00.

" Орлите " се нуждаят от наложителна победа, в случай че желаят още веднъж да си върнат първото място в подреждането, което краткотрайно стана владеене на и излезе на две точки пред главния си съперник в битата за купата.

Неприятната вест за Лудогорец е, че отборът има един единствен триумф като посетител на ЦСКА 1948 в мач от шампионата, като той датира от 2020-а година. В последните три срещи пък салдото на 11-кратните първенци при аудиенция на този противник е две загуби и едно тъждество.

От друга страна при " алените " обстановката понастоящем е надалеч от съвършената, защото тимът е без победа във към този момент седем поредни мача във всички съревнования.

Поражението с 1:3 във финала за Купата против Лудогорец пък докара и до оставката на старши треньора Тодор Янчев.

На неговото място отпред на ЦСКА 1948 до края на акцията ще застане Атанас Рибарски, който до този миг води дубъла на отбора и даже съумя да го изведе до шампионската купа във Втора лига.

Основната задача пред новия ментор ще бъде да помогне на тима да резервира 3-ото си място в подреждането на Първа лига, което ще докара до непосредствено класиране за европейските клубни шампионати през идващия сезон.

Понастоящем ЦСКА 1948 има 61 точки в актива си, с колкото е и 4-ят Левски.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР