Отборът на Лудогорец приема МОЛ Види във втория квалификационен кръг

...
Отборът на Лудогорец приема МОЛ Види във втория квалификационен кръг
Коментари Харесай

Лудогорец приема МОЛ Види в двубой от втория квалификационен кръг на Шампионската лига

Отборът на Лудогорец приема МОЛ Види във втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Задачата на " Орлите " е да прескочат и тази фаза и да създадат нова крачка към мечтаната групова фаза на шампионата.

Статистиката е против отбора от Унгария, който има 4 отпадания от балкански отбори в последните си пет сходни тествания.

В групата на Лудогорец още веднъж не попаднаха контузените Владислав Стоянов, Абел Анисе и Григоре. Очаква се стартовата единадесеторка да е формирана от Ренан на вратата и Сисиньо, Моци, Форстър и Натанаел в отбрана. Дяков и Саша ще са двойката опорни полузащитници, а Марселиньо ще бъде плеймейкърът на отбора. Мисиджан и Вандерсон ще оперират по крилата, а на върха на офанзивата ще започва Кешеру.

Гостите идват в най-благоприятен състав без контузени и осъдени футболисти. Треньорът Марко Николич се чака да заложи на Ковачик под рамката и карето Фиола, Винисиус, Юхаш и Стопира в защита. Хаджич Него и Паткай ще са триото в средата на терена, а в офанзива ще работят Шчепович, Хущи и Лазович.

Главен арбитър на срещата е Боян Панджич от Швеция, с помощници Фредрик Клайвер и Микаел Халин. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР