Отборът на Лудогорец е изпълнил здравните препоръки за пътуването си

...
Отборът на Лудогорец е изпълнил здравните препоръки за пътуването си
Коментари Харесай

Лудогорец е изпълнил здравните препоръки за пътуването до Милано

Отборът на Лудогорец е извършил здравните рекомендации за пътуването си до Милано за мача с Интер от Лига Европа (1:2), съобщи началникът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски, съобщи БГНЕС.

Тимът от Разград се върна от Италия рано тази заран и на пътувалите са им били взети проби поради епидемията на Апенините от коронаивируса. Мутафчийски добави, че след два дни футболистите още веднъж ще бъдат тествани.

„ Лудогорец извърши рекомендациите за пътуването си до Милано, те имаха единствено една нощувка и незабавно отпътуваха. С тима беше епидемиолог, който трябваше да съблюдава съблюдава ли тимът ограниченията, които сме начертали. Първата рекомендация беше за редуциране на престоя. Второ, носели са персонални защитни средства (маски; б.р.) и то от висок клас, обезпечени от самия тим. Персоналът в хотела е бил минимализиран като количество и е бил с защитни средства и ръкавици по наше условие. Футболистите не са напускали стаите си отвън тренировката и провеждането на срещата. Милано са го видели единствено през прозорците на рейса ", съобщи Мутафчийски.

„ Тази заран дойдоха в положително самочувствие и здраве. Взети са им проби по условие на притежателя (Кирил Домусчиев) и изпълнителния шеф (Ангел Петричев) на клуба. Те осигуриха закупуването на тези проби за тима. Пробите са взети, а тимът сега почива. След два дни, също по тяхно условие и с техни средства, ще бъдат взети нови проби ", добави още той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР