Отборът на Лос Анджелис Лейкърс реализира първият голям трансфер след

...
Отборът на Лос Анджелис Лейкърс реализира първият голям трансфер след
Коментари Харесай

Ел Ей Лейкърс взе Антъни Дейвис и стана фаворит за титлата

Отборът на Лос Анджелис Лейкърс осъществя първият огромен трансфер след края на сезон 2018/19 в Националната баскетболна асоциация, откакто притегли звездата на Ню Орлийнс Пеликанс Антъни Дейвис.

Езерняците се укрепват с един от най-силните огромни играчи в Асоциацията, шесткратен участник в Мача на звездите и троент водач по направени чадъри в постоянния сезон. В подмяна Пеликанс получават Лонзо Бол, Брандън Инграм, Джох Харт и три избора на Лейкърс от драфта, всички от първия кръг. Веднага откакто стана ясно, че 26-годишният Дейвис ще облече екипа на Лейкърс, тимът стана любимец на букмейкърите за купата през идващия сезон, през тимовете на Милуоки Бъкс, Ел Ей Клипърс, Торонто Раптърс и Хюстън Рокетс.

Звездата на Лейкърс Леброн Джеймс, който към този момент построи звездни сформира в Маями Хийт и Кливланд Кавалиърс и в този момент е на път да го стори и в “Стейпълс Сентър Арина ”, изрази насладата си от привличането на Дейвис. “Ей Ди идва! Да се захващаме за работа, брато! Това е единствено началото ”, написа в Туитър Краля, който през предишния сезон не взе участие в плейофите на НБА за първи път от 2005-та година насам.

Отборът на Лейкърс има общо 16 трофеи в НБА и изостава единствено от Бостън Селтикс по този индикатор, само че не е взел участие в плейофите от 2013-та година. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР