Отборът на Локомотив София направи чудесен подарък за своите фенове,

...
Отборът на Локомотив София направи чудесен подарък за своите фенове,
Коментари Харесай

Локо София се позабавлява срещу Созопол в големия празник на стадион Локомотив

Отборът на Локомотив София направи превъзходен подарък за своите почитатели, откакто разруши гостуващия Созопол с резултат 4:1 в мач от предпоследния 33-и кръг на родната Втора лига. В 27-ата минута Ариф Ферадов даде задатък на гостите, само че Григор Долапчиев изравни от дузпа в 34-ата минута. Светослав Диков донесе цялостния поврат в 68-ата, а минута по-късно Григор Долапчиев вкара и трети гол. Отново Диков бе прецизен в 82-ата минута, с което оформи и крайния резултат.

Както е известно, още в предишния кръг „ железничарите “ се завърнаха в efbet Лига след пауза от шест години. На стадиона в столичния квартал „ Надежда “ имаше и награждаване на домакините, които получиха сребърните медали във втория ешелон след дуела.



„ Железничарите “ можеха да се радват на солидна поддръжка от своите почитатели, които бяха пристигнали на стадион „ Локомотив “, с цел да отпразнуват класирането в елита. Популярният артист Богдан Томов, който е почитател на столичното Локо, загря публиката преди срещата. Привържениците подариха и генералска сабя на притежателя Иван Василев, който пое издръжката на клуба преди шест години, когато четирикратните първенци оповестиха банкрут. С купи бяха наградени тимове от школата на „ червено-черните “, които също бяха приветствани от почитателите по стадиона.

Срещата беше прекратена за малко в 22-ата минута, когато заваля стабилен дъжд за няколко минути, само че това не пристисни домакинските почитатели, които възпламениха димки и факли и пееха с всичка мощ, като даже част от тях се придвижиха в Сектор В на стадиона.



Гостите от Созопол обаче поведоха в резултата в 28-ата минута след бърза контраофанзива, при която Иван Колев центрира, а връхлитащият Ариф Ферадов бе прецизен с третото си попадение за сезона.

В 34-ата минута обаче Локомотив изравни. Григор Долапчиев бе фаулиран в наказателното поле и реферът Мустафа Шефкет отсъди дузпа. Зад топката застана Долапчиев, който осъществя първото си попадение за клуба.

В оставащите минути до почивката вратарят Росен Андонов избави Созопол няколко пъти. Той спря първо Долапчиев, след което Мики Орачев и най-после сподели отличен инстикт при удар с глава на Красимир Милошев.

През втората част Светослав Диков се появи и донесе цялостния поврат в 68-ата минута, когато се възползва от доста сериозна неточност в отбраната на Созопол и вкара своя 20-и гол за сезон.

Буквално секунди по-късно Локомотив реши всичко в срещата. Долапчиев с хубаво попадение вкара за 3:1, като усили головата си сметка на общо седем попадения през сезона, като пет от тях са с екип на Спортист Своге през есента.

Домакините удариха греда в 80-ата минута посредством резервата Калоян Стефанов.

Две минути по-късно пък Диков вкара четвърти гол за столичани, който беше под №21 за него през сезона и ще приключи като голмайстор на Втора лига през този сезон.


Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР