Отборът на Локомотив Пловдив вече докосва второто място в класирането

...
Отборът на Локомотив Пловдив вече докосва второто място в класирането
Коментари Харесай

"Локо" Пд докосва второто място след успех над ЦСКА

Отборът на " Локомотив " Пловдив към този момент допира второто място в класирането след триумф с 2:0 над директния си съперник ЦСКА. Два кръга преди края " черно-белите " събраха 59 точки, до момента в който " армейците " остават трети с 56.

И двете попадения за домакините бяха маркирани от капитана Димитър Илиев. Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година бе прецизен в 77-ата и 85-ата минута.

Преди почивката " Локомотив " насочи единствено един удар на Георги Минчев, само че той бе избавен от вратаря на гостите Димитър Евтимов.
Снимка: Lap.bg
През второто полувреме " смърфовете " бяха надалеч по-агресивни, като не разрешиха на " армейците " да насочат прецизен удар.

В 77-ата минута Лукас Масоеро бе фаулиран в наказателното поле на ЦСКА от Бисмарк Чарлс. Съдията Георги Димитров се възползва от ВАР, с цел да прегледа обстановката, и отсъди дузпа, която бе осъществена от Димитър Илиев.

Осем минути по-късно водачът на " Локомотив " постави точка на разногласието в мача с втория си гол.

Сега ЦСКА ще насочи цялото си внимание към финала за Купата на България в сряда. В борба за трофея " алените " ще се изправят против " Арда " Кърджали на националния стадион " Васил Левски ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР