Отборът на Локомотив Пловдив беше на малко повече от десет

...
Отборът на Локомотив Пловдив беше на малко повече от десет
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив се размина със сензацията срещу Тотнъм |

Отборът на Локомотив Пловдив беше на малко повече от 10 минути от сензацията против британския Тотнъм в дуел от втория квалификационен кръг на шампионата Лига Европа. " Смърфовете " водеха с 1:0 до 79-ата минута, само че позволиха късен поврат, откакто останаха с двама души по-малко на терена на " Лаута ".

Гостите от Острова сътвориха куп положения пред вратата на Локо, само че топката по този начин и не влизаше. Домакините търпеливо чакаха своя късмет и той пристигна в 71-ата минута. Тогава капитанът Димитър Илиев отклони центриране от корнер на първа греда. Влезлият на промяна Георги Минчев беше оставен непокрит и прати топката във вратата на " шпорите " за 1:0.

Две минути по-късно домакините проведоха нова рискова офанзива, Бирсент Карагарен стреля рисково, само че Юго Лорис избави. В идващите минути обаче развоя на мача се разви трагично за " смърфовете ". В 78-ата минута след мелле в наказателното поле за локомотивци Бен Дейвис стреля с глава, а Алмейда мазета топката с ръка от голлинията и съдията Харм Осмерс го изгони от игра и отсъди дузпа. Веднага последва и втори жълт картон на Бирсент Карагарен за имитация.

Така домакините останаха с двама индивида по-малко на терена. Хари Кейн осъществя отсъдената дузпа и изравни за 1:1 в 79-ата минута. С двама души повече англичаните направиха цялостен поврат. Лукас Моура центрира по земя и откри съотборника си Танги Ндонбеле в наказателното поле на " черно-белитe ", който се разписа за 2:1.

" Поздравявам Локомотив, показаха се ужасно, почит към тях, те безусловно се " биха ", в 70-ата минута съумяха да отбележат, през първата част имахме положения, имаше дузпа, която в случай че имаше ВАР щеше да бъде отсъдена, поздравления за тях. Съжалявам, че нямаше аудитория, хората, които ги видяха, че завоюваха Купата щяха да ги поддържат, не всеки ден Тотнъм идва в България.

С почит се отнесох към тях, още през вчерашния ден, някои чакаха да дойда с запасите. Трудно накарах моите футболисти да схванат, че ще е тежък мач. Ако играехме в два дуела, нещата в Лондон щяха да са разнообразни, само че такива са изискванията.

Това е конкуренция, която ние опитваме да спечелим, не е елементарно, когато играеш в един мач, идващият ще бъде в Северна Македония, знаехме, че ще е тежко. Трябва да побеждаваме, загубихме против Евертън, само че би трябвало да печелим ", съобщи мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР