Отборът на Локомотив (Новосибирск), който спечели редовния сезон в Суперлигата

...
Отборът на Локомотив (Новосибирск), който спечели редовния сезон в Суперлигата
Коментари Харесай

Пламен Константинов и Локомотив може да бъдат обявени за шампиони на Русия

Отборът на Локомотив (Новосибирск), който завоюва постоянния сезон в Суперлигата на Русия под управлението на Пламен Константинов, може да бъдат разгласен за първенец, в случай че сезонът не се доиграе.

Първенството на Русия бе спряно през вчерашния ден, преди да се изиграят срещите-реванш от 1/4-финалните плейофи.
 Волейболните шампионати в Русия бяха спрени за неустановен период
По информация на авторитетния съветски уебсайт “БИЗНЕС Online” , клубовете от Супрелигата за мъже са склонни сезонът да завърши, а за крайното класиране да се вземат резултатите от постоянния сезон.
Така воденият от Пламен Константинов Локомотив (Новосибирск) най-вероятно ще бъде разгласен за първенец на Русия за 2020 година!


Вариантът с дълга пауза (минимум до 10 април, за сега) и очакване на на усъвършенстване с ембриологичната обстановка в страната не се употребява с огромна известност.

В Германия, Иран, Белгия и Швейцария и редица други страни приключиха без да се дефинира първенец, само че в тяха даже не бе приключен и постоянния сезон.

Така Локомотив може да бъде лишен от организирането на шампионата от “Финалната шестица”, само че пък може за първи път в своята история да стане първенец. Това ще стане при форс-мажорни условия, само че събитията ще се не помнят, а купата ще остане.
 Пламен Константинов и Локо (Новосибирск) с победа над Зенит за Купата на CEV пред празни трибуни

Впрочем, тимът на Пламен Константинов изигра прелестно постоянния сезон (16 победи – 3 загуби), има позитивен баланс с всички клубове от Топ 6, като се изключи Зенит (Казан) - (2:3).

За отборът воден от Алексей Вербов, за който през този сезон играе и Цветан Соколов, среброто би бил не неприятен вид - орден и присъединяване в в Шампионската лига - от това надали Зенит би се отказал.
По информация на “БИЗНЕС Online” , за предварително довеждане докрай на сезона са и Кузбас (Кемерово) - 3-о място, и московското Динамо (4-о място).  Итоговое турнирное състояние в регулярном чемпионате
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР