Отборът на Левски има нов треньор, който се казва Славиша

...
Отборът на Левски има нов треньор, който се казва Славиша
Коментари Харесай

Левски остава без новия треньор още седмица

Отборът на Левски има нов треньор, който се споделя Славиша Стоянович. Словенецът обаче няма да дебютира отпред на отбора против Черно море след седмица на стадион " Георги Аспарухов ", научи Sportal.bg. Както е известно, 48-годишният експерт към този момент се контракти със Спас Русев за 1+1 години, само че не е разгласен публично за треньор, защото столичани имат още малко работа, с цел да разтрогнат договора си с Делио Роси.

Стоянович, който прекара два дни в България, още нощес се завърна в Сърбия, откъдето ще пътува за Любляна. Именно в словенската столица го чакат редица задължения, които ще му попречат да се върна в София преди събота. Така той няма да бъде показан публично на следващия ден или в сряда, както се надяваше управлението на 26-кратните първенци.
 Общо заседание на акционерите на ПФК Левски @@@
Очаква се новият треньор на Левски да се запознае с играчите в събота или неделя, подвластно от това, когато се върне в родната столица. Той към този момент се е договорил със Спас Русев, дуелът с Черно море на 30 юли да го гледа от трибуните, а не да води срещата от скамейката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР