Отборът на Леванте показа характер и записа труден успех с

...
Отборът на Леванте показа характер и записа труден успех с
Коментари Харесай

Вдъхновен капитан прати Леванте на 9-ото място след обрат

Отборът на Леванте сподели темперамент и записа сложен триумф с 2:1 над Ейбар като хазаин в среща от 18-ия кръг на Ла Лига. “Жабчетата” губеха в резултата до 65-ата минута, само че съумяха да извърнат в своя изгода посредством най-много на капитана си Хосе Луис Моралес, който подаде за единия и самичък осъществя другия гол. Нападателят има изключителна успевамеост против въпросния противник - 6 попадения и 5 асистенции в последните 11 срещи с тях.

Първото полувреме беше повече от скучно с съвсем нито едно състояние пред която и да е врата. През втората част обаче стана забавно. В 51-вата японецът Такаши Инуи изведе Ейбар напред с първия си гол в шампионата, възползвайки се от неточност на защитата. Домакините обаче дадоха отговор уместно и в 65-ата Гонсало Мелеро изравни след подаването на Моралес. В 76-ата Леванте направи нова контраофанзива, приключена от Моралес за 2:1. С тази победа тимът от Валенсия задмина баските, като и двата отбора са в средата на класирането.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР