Отборът на изкова много трудна победа над Уулвърхемптън във Висшата

...
Отборът на изкова много трудна победа над Уулвърхемптън във Висшата
Коментари Харесай

Думите, с които Клоп вдъхнови Ориги да спаси Ливърпул срещу Уулвс

Отборът на изкова доста сложна победа над Уулвърхемптън във Висшата лига, откакто резервата Дивок Ориги вкара надвит гол в последната минута на добавеното продължение на мача. В 95-ата минута белгийският таран овладя в наказателното поле и прониза вратата на " вълците ".
Ориги се появи в игра в средата на втората част, заменяйки капитана на отбора Джордан Хендерсън. Не за първи път нападателят изиграва основна роля за Ливърпул от аварийна пейка, като в историята са останали редица паметни мачове, извоювани с помощта на Дивок Ориги.
Такъв бе казусът и против Уулвс - мач, в който Ливърпул просто не намираше път към вратата на противника. Ориги обаче го направи - в последния вероятен момент. След мача обаче белгиецът показа пред публицисти извънредно забавни думи, които е чул от Юрген Клоп преди да се появи на терена.
Точно преди да го включи в игра Клоп е споделил напълно простичко на Ориги: " Излез и просто бъди Дивок ". Нападателят сподели, че е футболист, който може да трансформира хода на дуелите, в които влиза като запаса. И да избави Ливърпул в сложен мач, в който Диого Жота направи пропуща на сезона.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР