Отборът на Италия победи с 3:0 Босна и Херцеговина и

...
Отборът на Италия победи с 3:0 Босна и Херцеговина и
Коментари Харесай

Италия надви Босна и Херцеговина за историческа победа

Отборът на Италия победи с 3:0 Босна и Херцеговина и продължи цялостната си доминация в европейските квалификации, макар, че "Скуадра адзура " от дълго време си беше осигурила място на финалите следващата година.

Гостите поведоха още в 21-ата посредством Франческо Ачерби. Бранителят се бе присъединил в една офанзива на родината си, само че може да се каже, че отигра обстановката по майсторски метод, елиминирайки конкурент и по-късно насочил неспасяемо към незащитения ъгъл на Шехич.

В 37-ата минута Лоренцо Инсине най-малко за момент не помни за тежкия си интервал в Наполи, откакто осъществя с националната фланелка. Дребничкият футболист получи подаване от Белоти и момент по-късно насочи доста слаб, само че извънредно прецизен изстрел по земя, който откри дребната мрежа и спомогна за удвояването на италианската преднина.

Николо Барела продължи да раздава асистенции и в 53-ата спомогна за оформянето на крайното 3:0, защото изведе самичък против вратаря Белоти, а за "Ил Гало " не беше никакъв проблем да се разпише.

Така Италия записа девети следващ триумф в квалификациите, който е и 10-и надвит мач във всички шампионати, като усъвършенства връх отпреди Втората международна война.

За последно "скуадра адзура " имаше девет следващи победи в интервала 1938/1939 година, когато отпред на отбора е била Виторио Поцо.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР