Отборът на Хетафе нанесе поредно поражение на закъсалия тим на

...
Отборът на Хетафе нанесе поредно поражение на закъсалия тим на
Коментари Харесай

Хетафе задълбочи кризата в Елче

Отборът на Хетафе нанесе следващо проваляне на закъсалия отбор на Елче, който може да се окаже на предпоследно място след изиграването на останалите мачове от кръга.

Хетафе се наложи с 3:1 като посетител и в допълнение задълбочи рецесията в скромния клуб от едноименния град. Това бе шесто проваляне за отбора от Елче.

Мачът стартира чудесно за домакините, които имаха щастието да поведат още в 4-ата минута с гол на Раул Гути. Гостите обаче съумяха да изравнят в края на първата част посредством Марк Кукурейя.

В първите минути на втората част пристигна и повратния миг в мача. Иван Марконе получи втори жълт картон в 52-ата минута и остави домакините с човек по-малко. Джейми Мата обърна резултата в интерес на Хетафе, а Анхел Родригес оформи крайния резултат от дузпа 4 минути преди края.

След триумфа Хетафе към този момент е 13-ти във краткотрайното нареждане, до момента в който Елче е на 18-та позиция с 16 точки в актива си.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР