Отборът на Ероус излезе на трета позиция в Първа дивизия

...
Отборът на Ероус излезе на трета позиция в Първа дивизия
Коментари Харесай

Нова наказателна акция на Джими Хънт и топ 3 за Ероус в НАЛБ

Отборът на Ероус излезе на трета позиция в Първа дивизия на НАЛБ, откакто записа 8-ата си победа в последните 9 мача. " Стрелите " се разправиха по бързия метод с Кучетата от Младост и завоюваха дуела без да се напрягат изключително с крайното в среща от 21-ия кръг на шампионата.

Ероус е трети в класирането на дивизията с актив от 10 победи и 4 загуби. Кучетата към момента търсят първата си победа през акцията, като към този момент разполагат с 16 провали на сметката си.

 Може да бъде изображение с 4 души, people playing sports и ball

Капитанът на " стрелите " Джими Хънт продължава със мощните си изяви през сегашния сезон. Бившият експерт наниза 32 точки за 25 минути игрово време, отбелязвайки цели 8 тройки от 13 опита.

Рикардо Масафра добави 28 точки и 18 битки за Ероус, Симеон Ценов също изригна с 8 тройки за 24 точки, 18 битки и 6 асистенции, Георги Ранов вкара 20 и сграбчи 9 отскочили топки, Явор Рабовянски остави 15 точки, 6 битки и 18 асистенции, а Димитър Георгиев се разписа с " трипъл-дабъл " от 10 точки, 13 битки и 11 завършващи подавания.

За Кучетата от Младост капитанът Даниел Христов осъществя 27 точки, а с по 10 се регистрираха Христо Димитриев и Александър Даскалов.

В друга среща от вечерта Форест Бойс Ботевград не остави никакви шансове на Роботите и победи с в отсрочен дуел от 10-ия кръг на Първа дивизия.

Драгомир Енчев (17 битки, 7 асистенции) и Мартин Георгиев (8 битки, 8 асистенции) бяха точни с по 24 точки за ботевградчани, Божидар Цачев добави 16 точки и 10 битки, а с 12 и 5 битки приключи Владислав Вушев.

 Може да бъде изображение с един или повече хора и на закрито

Радослав Йорданов вкара 19 точки за Роботите, Валери Ассев добави 16 и 10 битки, Мартин Ассев също се разписа с 16 точки, само че и 8 битки, а Стилиян Славков завърши с 10 точки.

Снимки: Надежда Попова,
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР