Отборът на Динамо (Загреб) разби Фенербахче на старта на груповата

...
Отборът на Динамо (Загреб) разби Фенербахче на старта на груповата
Коментари Харесай

Динамо разби Фенербахче, Спартак с минимален успех над Андерлехт у дома

Отборът на Динамо (Загреб) разруши Фенербахче на старта на груповата фаза в Лига Европа довечера. Домакините се постановиха над своя противник с 4:1.

" Сините " поведоха в резултата още в 19-ата минута посредством гол на Иван Шунич. Марио Гавранович провежда чудесна солова акция и откакто се оправи сполучливо със отбраната на противника, центрира към своя съотборник, който с брилянтен удар изпрати топката в долния ляв ъгъл за 1:0.

В 27-ата минута, Хайрович удвои, откакто засече хубаво подаване в наказателното поле и остави вратарят на " фенерите " беззащитен за 2:0.

Гостите от Турция понижиха изоставането си още при започване на второто полувреме. Нойщетер се озова на вярното място след прекрасен отдалечен пас към наказателното поле от негов съотборник. Той незабавно насочи удар с глава към вратата и не сгреши за 1:2.

 Снимка 379444
Източник:

Радостта им обаче не търпя дълго. В 57-ата минута, Хайрович бе оставен непокрит и елементарно се разписа за 3:1. Три минути по-късно, резултатът към този момент бе 4:1, откакто Дани Олмо насочи мощен удар по трева, с който вратарят не съумя да се оправи, а с това бе завършен и крайният резултат.

 Снимка 379445
Източник:

В другия дуел от Група D, Спартак (Търнава) записа най-малък триумф с 1:0 над Андерлехт.

Домакините откриха резултата чак в 79-ата минута, когато Матей Оравец скочи най-високо в наказателното поле, след хубаво центриране на Грендел, и с глава заби топката в мрежата на противника за 1:0, което обаче за оказа изцяло задоволително за трите точки.

Така, класирането в групата наподобява по този начин - Динамо (Загреб) е първи поради по-добра голова разлика, следван от Спартак, който е на второто място. На трето се подреди Андерлехт, а финален е тимът на Фенрбахче.

 Игуаин донесе скромна победа на Милан, Олимпиакос и Реал Бетис се занулиха в Гърция
Игуаин донесе скромна победа на Милан, Олимпиакос и Реал Бетис се занулиха в Гърция

" Росонерите " с спестовна победа над Дюделанж
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР