Отборът на Дея спорт (Бургас) стана победител в третото издание

...
Отборът на Дея спорт (Бургас) стана победител в третото издание
Коментари Харесай

Дея спорт спечели турнира в памет на Ставри Димитров

Отборът на Дея спорт (Бургас) стана победител в третото издание на волейболния шампионат, който бе в памет на именития варненски треньор Ставри Димитров.
Новият член на Демакс лигата записа два триумфа в конкуренцията, която се организира в морската столица. Първо те надиграха домакините от Варна ДКС с 3-0 гейма, в обособените елементи на 18, на 8 и на 20 точки.
Във втората среща възпитаничките на треньорката Ина Петрова се постановиха над отбора на Марица 2022 с 3-1 гейма (25-14, 23-25, 25-18, 25-20) и по този начин приключиха първи в крайното класиране.
Пловдивчанки останаха втори, откакто преди този момент победиха актуализирания състав на Варна ДКС с 3-1 гейма след 25-27, 25-18, 25-17 и 25-9.
Новият ментор на варненки Милен Стоянов съобщи пред клубния уебсайт, че главната цел в конкуренцията е била обиграването на новите попълнения и премахване на пропуските в подготвителния развой до началото на шампионата.
Призьорите бяха наградени с купи от президента на варненския клуб Кирил Коцев и на Дея Спорт доктор Александър Маджуров, обезпечени от дирекция Спорт към Община Варна.
Призът за най-хубав разпределител бе присъден на капитана на Дея-Весела Учикова. Най-добър нападател е Александра Китипова от Марица, а за MVP бе определена либерото на победителките - Йоле Руцини.
Турнирът бе част от подготовката на тимовете за началото на новия сезон в женското ни волейболно състезание, което започва на 20 октомври.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg