Отборът на Черно море започна подготовка за сезон 2018/2019 година.

...
Отборът на Черно море започна подготовка за сезон 2018/2019 година.
Коментари Харесай

Трима футболисти на Черно море се готвят на облекчен режим

Отборът на Черно море стартира подготовка за сезон 2018/2019 година. Първото занятие на “моряците ” бе на стадион “Тича ” и в него взеха присъединяване 23 футболисти, в това число и тримата нови играчи – бранителите Ивайло Марков и Пламен Димов, както и халфът Патрик Андраде. Първа подготовка за варненци направи и юношата Валентин Йосков, който през предишния сезон игра като преотстъпен за отбора на Несебър.

По самостоятелна стратегия се готвиха Мариян Огнянов и Ертан Томбак, които се възвръщат от остарели контузии, както младият Мартин Минчев, който е с болежки от контролите с националния тим U18 с Грузия.

До края на седмицата Черно море ще тренира двуразово, като утринните занимания ще са напълно бегови и ще се провждат в Екопарк-Варна. В Университетската ботаническа градина “моряците ” ще упражняват няколко дни, с помощта на шефа на Екопарка Огнян Илиев.

СНИМКИ ОТ ПЪРВОТО ЗАНИМАНИЕ ВИЖТЕ ТУК!

Групата на Черно море:
Вратари: Благой Макенджиев, Иван Дюлгеров, Иван Дичевски
Защитници: Емил Янчев, Стефан Станчев, Мартин Костадинов, Мирослав Енчев, Илиас Хасани, Ертан Томбак, Даниел Димов, Атанас Зехиров, Кононго, Ивайло Марков (нов), Пламен Димов (нов)
Халфове: Мариян Огнянов, Георги Илиев, Аристот Н`Донгала, Дани Кики, Мехди Фенуш, Патрик Андраде (нов), Лъчезар Йорданов, Петър Витанов
Нападатели: Георги Божилов, Мартин Минчев, Валентин Йосков, Радослав Василев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР