Отборът на Черно море започна подготовка за предстоящото гостуване на

...
Отборът на Черно море започна подготовка за предстоящото гостуване на
Коментари Харесай

Илиан Илиев повика 8 юноши в мъжкия тим на Черно море

Отборът на Черно море стартира подготовка за идното посещение на Витоша в Бистрица от 13-ия кръг на efbet Лига. “Моряците ” стартираха седмицата с двуразово занятие.

Тренировките се организираха на стадион “Младост ”. С отбора не упражняват националите в другите гарнитури – Исмаил Иса и Васил Панайотов, които са с представителния отбор, а Иван Дюлгеров, Иван Минчев и Виктор Попов са с младежите. Стражът Иван Дичевски и Денислав Ангелов пък са с националния отбор U19.

По самостоятелна стратегия се готви Жордао Кардосо, който е с болежки и затова пропусна контролата с Виторул в Румъния. Крилото въртя обиколки, като в идващите дни ще стане ясно дали ще е на линия за срещата с Витоша.

Треньорът Илиан Илиев повика съвсем цялостен тим юноши от школата на “моряците ”.

С представителния отбор упражняваха Велислав Василев, Павел Георгиев, Мердин Адем, Галин Григоров, Димитър Иванов, Денислав Жеков, Кристиан Парашкевов и Емре Тефък.

Утре и в сряда варненци ще упражняват по един път, а в четвъртък тимът пътува за София, където ще организира последната си подготовка преди срещата в Бистрица.

Мачът е на 18 октомври от 17:30 часа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР