Отборът на Черно море започна подготовка за последния си мач

...
Отборът на Черно море започна подготовка за последния си мач
Коментари Харесай

Черно море започна подготовка за последния си мач за 2019 година

Отборът на Черно море стартира подготовка за последния си мач за 2019 година – семейството на Арда Кърджали от 20-ия кръг на efbet Лига, научи Moreto.net. Днешното занятие на “моряците ” се организира на стадион “Младост ”. С тима не упражняват Илиан Илиев – младши, който е с пневмония и Родриго Енрике. Последният бе сменен на почивката на мача с Лудогорец в Разград поради болки в бедрото, а през днешния ден мина обзор при експерт. В идващите дни ще има повече изясненост за положението на бразилеца и дали ще е на линия за срещата в събота. Аут за срещата с Арда е централният защитник Димитриос Хантакиас, който е осъден.

Всички останали футболисти на варненци са здрави и взеха пълноценно присъединяване в днешната подготовка. Добрата вест за треньора Илиан Илиев е завръщането след санкции на опитните Васил Панайотов и Цветомир Панов. Двамата пропуснаха мача с Лудогорец поради насъбрани жълти картони.

До края на седмицата “зелено-белите ” ще упражняват на стадион “Младост ”, с цел да пазят тревното покритие на “Тича ” в положително положение за значимата среща в битката за Топ 6.

Мачът сред Черно море и Арда Кърджали е в събота, 14 декември, от 14,15 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР