Отборът на Челси се завръща в Шампионска лига с домакински

...
Отборът на Челси се завръща в Шампионска лига с домакински
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Младоците на Лампард дебютират в ШЛ срещу объркана Валенсия, съставите

Отборът на Челси се завръща в Шампионска лига с домашен мач против Валенсия. Двата тима са част от група Н, дружно със съставите на Аякс и Лил.

Челси и Валенсия са се срещали общо шест пъти в своята история, като статистиката е на страната на „ сините” - лондончани са спечелили три от срещите, а останалите са приключили наедно.

Миналата акция Челси завоюва трофея в Лига Европа, като не загуби нито един от мачовете си в конкуренцията, само че в ШЛ обстановката е друга.

Валенсия, от своя страна, взе участие за втора поредна година в ШЛ. Миналият сезон „ прилепите” отпаднаха в груповата фаза на шампионата, само че задачите им през този сезон са продължение към директните елиминации.

Ситуацията и в двата клуба е неуверена, откакто Челси към момента няма триумф като хазаин под управлението на Франк Лампард, Валенсия се намира в тежък интервал след треньорската рокада и загубата с 5:2 от Барселона.

Стартови сформира:

Челси (3-4-3): Кепа Арисабалага, Фикайо Томори, Андреас Кристенсен, Курт Зума, Маркос Алонсо, Матео Ковачич, Жоржиньо, Сесар Аспиликуета (к), Мейсън Маунт, Уилиан, Тами Ейбрахам

Валенсия (4-4-2): Даниел Вас, Езекиел Гарай, Габриел Паулста, Хосе Луис Гайа, Франсис Коклен, Дани Парехо (к), Джефри Кондогбия, Денис Черишев, Родридо, Кевин Гамейро
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР