Отборът на Бойни спортове(Панагюрище) се върна с две титли от

...
Отборът на Бойни спортове(Панагюрище) се върна с две титли от
Коментари Харесай

Две титли за Бойни спортове на Държавното

Отборът на Бойни спортове(Панагюрище) се върна с две трофеи от присъединяване си на Държавния персонален и екипен шампионат по самбо за момчета и девойки до  12 и 14 години в София. 
Проявата се състоя в спортна зала „ Локомотив “ в „ Надежда ”. 
Държавното мина при обичайно огромна конкуренция. Участие в него взеха 209 състезатели от 34 клуба в страната. 
Панагюрският клуб Бойни спортове хвърли на татамито  20 състезатели и за следващ път затвърди името си на един от най-хубавите клубове в страната, заемайки отборно второто място. 
С шампионски трофеи в средногорския град се завърнаха Алкивиадис Ставридис - категория +71 кг и Ивелин Танковски, който се бори на 46 кг. 
Николета Петрова зае 3-то място при 45 килограмовите. 
Също трети се класираха Петър Ненков на 34 кг., Спартак Кеков на 42 кг, Георги Динков на 60 кила и Виктор Танковски при 50-килограмовите. 
Мартин Цеков и Стивън Йорданов останаха 7-ми в своите категории, а Ивайло Савлеков и Йордан Арнаудов приключиха 9-ти в персоналното класиране.
Президентът на панагюрци Иван Нетов даде висока оценка за представянето на своите състезатели като акцентира, че с класирането си на държавното Бойни спортове е посочил, че има своите мощни единици, както при към този момент построените самбисти, по този начин и при подрастващите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР