Отборът на „Ботев“/Враца/ постигна пореден изненадващ резултат в мачовете си

...
Отборът на „Ботев“/Враца/ постигна пореден изненадващ резултат в мачовете си
Коментари Харесай

„Ботев“/Враца/ прегази „Ботев“ в Гълъбово, букмейкърите в потрес

Отборът на „ Ботев “/Враца/ реализира следващ неочакван резултат в мачовете си във Втора лига. Днес като посетител той разруши в Гълъбово домакините от „ Ботев “ с безапелационното 4:0 и не остави никакви подозрения в класата си. В предходния кръг врачани позволиха изненадваща загуба вкъщи от новобранеца „ Созопол “ с 0:1, а седмица преди този момент изненадващо победиха в София водача „ Царско село “. Фенове към този момент се майтапят, че букмейкърите не могат да създадат точните си предвиждания за мачовете на „ Ботев “/Враца/.
Днес с поддръжката на огромна агитка гостите бяха цялостен стопанин на трена и четирите гола бяха най-малкото, с което се отърваха домакините от Гълъбово. Резултатът откри Спас Георгиев, който бе прецизен от дузпа за 1:0. В 18-та и 40-та минути Петър Атанасов вкара 2 гола и затвърди превъзходството на врачани. През второто полувреме още веднъж Спас Георгиев вкара и постави точка на разногласието за 4:0.
През целия мач играчите на „ Ботев “/Гълъбово/ се чудеха по какъв начин да спрат врачани и да получат обещаната награда от „ Царско село “ и по този начин не схванаха, че са потопени от летящия си адаш.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР