Отборът на Борусия Мьонхенгладбах записа убедителен успех с 3:0 над

...
Отборът на Борусия Мьонхенгладбах записа убедителен успех с 3:0 над
Коментари Харесай

Борусия Мьонхенгладбах разгроми Волфсбург за едно полувреме

Отборът на Борусия Мьонхенгладбах записа безапелационен триумф с 3:0 над Волфсбург вкъщи в дуел от 31-ия кръг на Бундеслигата и се изкачи на осмото място във краткотрайното класиране с 43 точки, като има с 4 повече от деветия Херта Берлин и ще резервира позицията без значение от изхода на дуела на столичани в събота против Айнтрахт във Франкфурт.

Двубоят се изигра при фантастична атмосфера на стадион " Борусия Парк ". Домакините стигнаха до ранен гол в 8-ата минута посредством Ларс Щиндъл, който овладя топката в наказателното поле и невъзмутимо я прати в мрежата. Второто попадение пристигна в 35-ата минута, като обстановката в началото подсещаше на тази от първия гол.

Този път обаче стражът на Волфсбург Коен Кастеелс отрази удара, само че при добавката Рафаел удвои. Третото попадение падна малко куриозно минута преди почивката като Кристоф Крамер изненада отбраната на гостите, която още не се беше подредила в стена, а реферът не беше дал инструкции, че е нужен сигнал преди осъществяването на удара.

КЛАСИРАНЕ

ПРОГРАМА НА КРЪГА

СТАТИСТИКА Бундеслига 31 кръг, петък 20 април  Борусия (Мьонхенгладбах) 3:0краен резулат  Волфсбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР