Отборът на Бетис прекъсна негативната си серия от три поредни

...
Отборът на Бетис прекъсна негативната си серия от три поредни
Коментари Харесай

Бетис прекъсна негативна серия срещу Атлетик Билбао

Отборът на Бетис прекъсна отрицателната си серия от три следващи загуби против Атлетик Билбао, откакто стигна до тъждество 2:2 вкъщи на стадион “Бенито Вийямарин” в дуел от петия кръг на Примера дивисион. Гостите поведоха с 2:0 през първото полувреме, само че останаха с човек по-малко малко преди почивката. Домакините се възползваха от численото си преимущество и стигнаха до тъждество, а в края на мача можеха да изтръгнат и успеха, само че удар на Антонио Санабрия с глава мина малко над вратата.
pic.twitter.com/YlHCw3Wnhc
— Athletic Club (@AthleticClub) September 23, 2018 Двубоят стартира по приказен метод за гостите от Билбао, които стигнаха до разкриване на резултата още в седмата минута. Нападателят Иняки Уилиямс се възползва от едно безредие пред вратата и от близко чукна топката в мрежата зад Пау Лопес. В 18-ата минута резултатът беше подсилен от Раул Гарсия, който направи още веднъж беззащитен Лопес с бомбен удар по земя отвън наказателното поле.
90' Final del partido con empate en el Estadio Benito Villamarín

#RealBetisAthletic 2-2 #DíaDeBetis pic.twitter.com/uGLXD1qzT9
— Real Betis Balompié (@RealBetis) September 23, 2018 Звездата на домакините Хоакин се опита да вдъхне живот на своя отбор, като провежда няколко по-опасни офанзиви, само че вяра за поврат не се виждаше. Така се стигна до 44-ата минута, когато Атлетик остана с 10 души на терена. Маркел Сусаета извърши ненужно нарушаване на фланга при следващата офанзива на Бетис и получи втори жълт картон. Бетис излезе видоизменен след почивката. Гол на Марк Бартра в 51-ата минута поведе Бетис към обрата. Той се възползва от една отбита от стража на Атлетик Унай Симон топка след отдалечен удар и понижи. В 68-ата минута се стигна до изравнителен гол за домакините, като негов създател стана Серхио Каналес, който прониза вратата на гостите с диагонален удар по земя от границата на наказателното поле. Надушили кръв, играчите на Бетис се хвърлиха в гневни офанзиви до края на мача. Пет минути преди края Санабрия можеше да донесе успеха на Бетис, само че ударът му с глава от близка отдалеченост мина над вратата. КЛАСИРАНЕ МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА СТАТИСТИКА Примера дивисион 5 кръг, неделя 23 септември  Бетис 2:2краен резулат  Атлетик Билбао
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР