Отборът на Белгия защити претенциите си за един от скритите

...
Отборът на Белгия защити претенциите си за един от скритите
Коментари Харесай

Белгия си взе своето срещу Панама

 И Бразилия сгреши на старта на Мондиал 2018
Отборът на Белгия отбрани претенциите си за един от скритите любимци за купата на Мондиал 2018, откакто разгроми Панама с 3:0 в мач от група G, който се изигра на стадиона в Сочи. " Червените дяволи " не започнаха безапелационно и мъчно преодоляваха солидната защита на панамците през първата част.

Воденият от селекционера Роберто Мартинес отбор изглеждаше през първите 45 минути като следващия любимец, който не печели откриващия си мач на шампионата. Само две минути след почивката обаче Дрис Мертенс откри резултата със ужасно воле по диагонала, което не остави късмет на вратаря на Панама.

Играчите на Белгия се успокоиха след първия гол и продължиха да преобладават, което даде резултат в 69-та минута, когато централният нападател Ромелу Лукаку се разписа с глава след технично подаване на Кевин де Бройне. Футболистите на Панама се отвориха в търсене на поврат, което остави празни пространства пред белгийците и в 75-та минута Еден Азар организира мълниеносна контраофанзива и асистира на Лукаку за втория му гол в мача.

До края не паднаха повече попадения и Белгия завоюва първия си мач в Русия с 3:0. В събота от 15:00 часа българско време възпитаниците на Роберто Мартинес се изправят против Тунис, до момента в който Панама ще срещне Англия във втория си мач, в неделя от 15:00 часа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР