Отборът на Байерн Мюнхен има желание да задържи френският национал

...
Отборът на Байерн Мюнхен има желание да задържи френският национал
Коментари Харесай

Байерн иска да задържи Люка Ернандес

Отборът на Байерн Мюнхен има предпочитание да задържи френският национал Люка Ернандес като му предложи нов контракт, оповестява Фабрицио Романо.

Настоящият контракт на Ернандес с " баварците " изтича през лятото на 2024 година, само че на " Алианц Арена " се надяват Люка да остане и по-късно.

Преговорите сред двете страни в действителност към този момент стартираха, само че бяха краткотрайно спрени поради уговорките на френския футболист на международното състезание в Катар.

За голямо страдание на Ернандес той получи тежка контузия още в първия дуел на " петлите ", откакто скъса кръстни връзки, което ще го остави отвън игра за интервал от половин година.

Въпреки тази контузия от Байерн нямат никакво желание да се разделят с 26-годишният защитник и твърдо са решени да му предложат нов договор.

Люка Ернандес се причисли към немския гранд през лятото на 2019 година, когато " баварците " заплатиха рекордните за клуба 80 милиона евро, с цел да го привлекат от състава на Атлетико Мадрид. Оттогава до момента френският футболист е записал 107 мача за Байерн, в които е отбелязал 2 гола.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР