Отборът на Барселона представи официално новия си централен защитник Андреас

...
Отборът на Барселона представи официално новия си централен защитник Андреас
Коментари Харесай

Андреас Кристенсен: Да играя за Барселона е детската ми мечта

Отборът на Барселона показа публично новия си централен бранител Андреас Кристенсен, който постави подписа си върху 4-годишен договор с " каталунците ".

26-годишният датчанин бе доста разчувствуван от събитието и разкри, че да играе за Барселона е негова сбъдната детска фантазия.

" Това е детската ми фантазия. Пораснах, гледайки Барселона, а Роналдиньо и Деко бяха обичаните ми футболисти. От доста дълго време очаквам идването на този ден. Изключително се вълнувам преди началото на сезона ", съобщи Кристенсен пред медиите на подготвителната база на " блаунгранас ".

Кристенсен дойде на " Ноу Камп " като свободен сътрудник от състава на Челси, печелейки поредно трофея в Шампионската лига, Суперкупата на Европа и купата от Световното клубно състезание през 2021 година.

" Постигнах доста огромни триумфи с Челси, завоювах специфични за мен титли. Работих всеки ден, с цел да напиша своята персонална история. Горд към от постигнатото с клуба ", добави някогашният състезател на лондончани.

Кристенсен призна, че преди да подпише с Барселона се е посъветвал с испанските национали Маркос Алонсо и Сесар Аспиликуета, с които делеше съблекалнята на Челси.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР