Отборът на Аякс осигури участието си в груповата фаза на

...
Отборът на Аякс осигури участието си в груповата фаза на
Коментари Харесай

Аякс по-добър от Динамо и в реванша, ще играе в групите на Шампионската лига

Отборът на Аякс обезпечи присъединяване си в груповата фаза на Шампионската лига.

Холандският гранд показва класа и в реванша от плейофите на конкуренцията против Динамо (Киев) и съумя да резервира нулевото реми в отдалечен Киев.

Така след триумфа с 3:1 от преди седмица, амстердамци ще получат опция да премерят сили с грандовете на Европа в груповата фаза на най-популярната клубна футболна конкуренция.

 Мощен Аякс отхвърли Динамо (Киев), натрупа стабилен задатък преди реванша
Мощен Аякс отхвърли Динамо (Киев), натрупа стабилен задатък преди реванша

3:1 за отбора от Амстердам

В огромен дебитор за отбора си през днешния ден се трансформира Душан Тадич. Футболистът на гостите пропусна да се разпише от бялата точка още в 15-ата минута на дуела. Нападателят стреля в дясната греда на вратата на домакините.

 Снимка 375402
Източник:

През вторите 45 минути най-дейният футболист на терена - Хаким Зиех също разтресе рамката зад блестящия в срещата пазач на Динамо - Бойко, само че кълбото по този начин и не пожела да навести мрежата на киевчани.

 Снимка 375401
Източник:

Превъзходството на Аякс бе осезаемо и тимът изцяло справедливо продължава в идната фаза.

 Снимка 375399
Източник:

Футболистите на холандския отбор притежаваха топката доста повече от съперника си, имаха повече благоприятни условия за осъществяване на попадение и в последна сметка съумяха да запазят вратата си суха и да лишат своите почитатели от ненужни отрицателни страсти.

 Снимка 375400
Източник:

Девет минути преди последния съдийски сигнал Клаас-Ян Хунтелаар пропиля две неповторими благоприятни условия за тима си, като не съумя да се разпише от едвам няколко метра разстояние.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР