Отборът на Атлетико Мадрид ще посрещне 2021 година еднолично на

...
Отборът на Атлетико Мадрид ще посрещне 2021 година еднолично на
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид еднолично на върха в Ла Лига след нова грешка на Реал

Отборът на Атлетико Мадрид ще посрещне 2021 година еднолично на върха на класирането в Ла Лига, откакто завоюва последния си мач за годината против Хетафе, а в това време градският противник Реал сбърка при гостуването си на Елче.
На " Естадио Уанда Метрполитано " нападателят Луис Суарес означи единствения гол за успеха на Атлети над Хетафе с 1:0, като това бе 11-ти триумф за тима в 14 мача в шампионата.
 Алавес шокира Реал Мадрид на „ Алфредо Ди Стефано “ (ВИДЕО) Алавес шокира Реал Мадрид на „ Алфредо Ди Стефано “ (ВИДЕО)
Реал Мадрид загуби изненадващо вкъщи от Алавес с 1:2 в среща от 11-ия кръг на испанската Ла Лига. Още в самото начало на дуела гостит...
Това бе 18-ти мач за Атлетико Мадрид против Хетафе, откогато Диего Симеоне пое отбора, като " дюшекчиите " към момента не са позволили гол против този противник.
Малко по-късно Реал Мадрид прекъсна серията си от пет следващи победи в Ла Лига и направи тъждество 1:1 при гостуването си на Елче. Лука Модрич даде преднина на Кралския клуб в 20-та минута с първия си гол с глава за отбора в 364 мача в шампионата, само че малко след почивката Фидел Чавес изравни от дузпа, отсъдена за нарушаване на Дани Карвахал против Антонио Барахан. До края на срещата не паднаха повече голове и двата отбора поделиха точките.
По този метод Атлетико към този момент има 35 точки, две повече пред втория Реал, като отборът на Диего Симеоне има и преимуществото да е изиграл два мача по-малко от началото на акцията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР