Отборът на Атлетико Мадрид направи нулево равенство като гост на

...
Отборът на Атлетико Мадрид направи нулево равенство като гост на
Коментари Харесай

Атлетико с нова издънка в Испания

Отборът на Атлетико Мадрид направи нулево тъждество като посетител на Виляреал и не можа да се придвижи по-напред от шестото място в класирането на испанското футболно състезание. " Дюшекчиите " имат 26 точки, колкото и Атлетик (Билбао) и Реал (Сосиедад). Мадридският отбор е приключил наедно в 8 от 16-те си мача и е вкарал едвам 16 гола.

Виляреал е в още по-лоша форма.

" Жълтата подводница " е без победа в шест следващи мача и се намира на 12-а позиция в таблицата. Съставът на Хави Кайеха завоюва за последно на 25 октомври - 4:1 против Алавес.

Чуквуезе насочи първия удар към една от дветв порти, само че след рикошет топката излезе в корнер. Атлетико отговори с рисково безредие в наказателното поле на Виляреал и неакуратен шут на Феликс. В 10-ата минута Чуквуезе още веднъж се озова на добра позиция, само че стреля в навън, а след това Жерард Морено пропусна да открие с глава.

В средата на полувремето съвършен пас на Саул Нигес откри Феликс, който технично копна над Серхио Асенхо, само че и над вратата.

Втората част започва с напън на Атлетико и мощен удар на Саул, отразен от Асенхо. В 54-ата минута Чуквуезе отново имаше късмет да заплаши Облак, само че не иизгра обстановката добре. Симеоне потърси повече прохлада в предни позиции с включването на Витоло, който за следващ мач не направи нищо значително. В 63-ата минута Жоао Феликс стреля по диагонала, само че Асенхо внимаваше.

В 72-ата минута Жоао Феликс проби и върна топката към Коке, само че капитанът на Атлетико не уцели вратата.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР