Отборът на Арсенал ще използва лятната пауза, за да направи

...
Отборът на Арсенал ще използва лятната пауза, за да направи
Коментари Харесай

Сериозна чистка в Арсенал през лятото

Отборът на Арсенал ще употребява лятната пауза, с цел да направи сериозна чистка в състава си след извънредно разочароващия сезон, който отборът изигра. Очаква се най-малко петима играчи да бъдат продадени, твърди „ The Telegraph “. В същото време мениджърът Микел Артета ще получи картбланш от управлението да направи нужните промени, с цел да върне отбора в челото на класирането.

Петимата нарочени за преследване са Калъм Чеймбърс, Ектор Бейерин, Александър Лаказет, Давид Луис и Еди Нкетия.

Агентът на Давид Луис към този момент е почнал да търси нов тим на бразилеца. Договорът му изтича след края на акцията и няма да бъде възобновен. Останалите пък се чака да бъдат продадени, като даже към този момент им се търсят заместници.

За укрепване на офанзивата „ артилеристите “ са набелязали Пол Онуачу от Генк. Вариантите за нови играчи на десния бек са Ашраф Хакими от Интер и Тарик Лампти от Брайтън. Със сигурност се чака да има и други нови в състава за идващия сезон.

Arsenal planning to offload five players this summer: Arsenal are planning to part ways with five players as part of the overhaul during the summer, The Telegraph claims.
— @easysoccernews (@EasySoccerNews)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР