Отборът на Арсенал ще използва лятната пауза, за да направи

Отборът на Арсенал ще използва лятната пауза, за да направи ...

Сериозна чистка в Арсенал през лятото


Отборът на Арсенал ще използва лятната пауза, за да направи сериозна чистка в състава си след изключително разочароващия сезон, който тимът изигра. Очаква се поне петима играчи да бъдат продадени, твърди „The Telegraph“. В същото време мениджърът Микел Артета ще получи картбланш от ръководството да направи нужните промени, за да върне тима в челото на класирането.

Петимата нарочени за гонене са Калъм Чеймбърс, Ектор Бейерин, Александър Лаказет, Давид Луис и Еди Нкетия.

Агентът на Давид Луис вече е започнал да търси нов отбор на бразилеца. Договорът му изтича след края на кампанията и няма да бъде подновен. Останалите пък се очаква да бъдат продадени, като дори вече им се търсят заместници.

За подсилване на атаката „артилеристите“ са набелязали Пол Онуачу от Генк. Вариантите за нови играчи на десния бек са Ашраф Хакими от Интер и Тарик Лампти от Брайтън. Със сигурност се очаква да има и други нови в състава за следващия сезон.

Arsenal planning to offload five players this summer: Arsenal are planning to part ways with five players as part of the overhaul during the summer, The Telegraph claims.
— @easysoccernews (@EasySoccerNews)

Източник: gong.bg