Отборът на Арда завърши наравно 0:0 със сръбския Раднички Ниш.

...
Отборът на Арда завърши наравно 0:0 със сръбския Раднички Ниш.
Коментари Харесай

Арда с първо реми на турска земя

Отборът на Арда приключи наедно 0:0 със сръбския Раднички Ниш. Срещата бе следена от помощник-треньорите в националния тим Елин Топузаков и Неделчо Матушев. Двата отбора заложиха на сигурна игра, като избраха да играят с повече разигравания в средата на терена.

Първи до рискова обстановка стигнаха възпитаниците на Стамен Белчев, като в 13-ата минута Спас Делев се озова в отлична обстановка. Две минути по-късно Иван Караджов направи ослепително избавяне, като съумя да резервира вратата си суха. В 18-ата минута още веднъж Караджов бе на вярното място и избави удар на сръбски състезател.

В 41-ата минута Радослав Василев се пребори за една висока топка, която попадна в Делев и той без да се бави насочи рисков удар. В ответната офанзива Василев имаше опция да открие резултата след подаване на Стойчо Атанасов, само че ударът мина близо да вратата на Раднички.

След почивката и двата тима търсеха попадение в една от двете порти. До края на срещата имаше още едно състояние пред вратата на противника на отбора от Кърджали. В 75-ата минута Александър Георгиев откри с глава Илиша Сам, само че
той от границата на наказателното поле не съумя да се разпише.

Така това е първо тъждество за Арда от подготвителния лагер в Белек. Следващата контрола е на 5 февруари против Иртиш.

Стартов състав на Арда : Караджов, Леони, Хасани, Гаич, Атанасов, Мартинов, Овсепян, Коконов, Делев, Георгиев, Василев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР