„Отбор на надеждата“ ще вземе участие на девето поредно световно

...
„Отбор на надеждата“ ще вземе участие на девето поредно световно
Коментари Харесай

Отбор на надежда ще участва на девето поредно световно

„ Отбор на вярата “ ще вземе присъединяване на девето следващо международно състезание по футбол за бездомни хора, откакто кандидатурата му беше утвърдена от уредника на шампионата – шотландската фондация Homeless World Cup.

„ Имам достойнството да поканя „ Спортс Мениджмънт България “ да излъчи мъжки/смесен тим, който да съставлява България на международния шампионат в Тампере 2020 “, написа в формалната покана от уредниците, която е адресирана до изпълнителния шеф на „ Спортс Мениджмънт България “ Виктор Кирков.

Социалният Мондиал ще се организира във финландския град Тампере от 28 юни до 5 юли 2020 година.

„ Ранните дати за осъществяване на шампионата през идната година ще лимитират съществено времето ни за подготовка. Обикновено огромна част от нашите играчи са младежи в неравностойно състояние в горен курс и са на учебно заведение до 30 юни. Планираме да обявим разширения състав на националния „ Отбор на вярата “ при започване на май и да стартираме подготовка на 23 май “, разяснява на особено събитие през днешния ден в Център на вярата Виктор Кирков, който е основател и управител на сполучливия обществен план.

Изпълнителният шеф на компанията, която е формален сътрудник на фондация Homeless World Cup за територията на България, заяви още, че футболният експерт Борислав Фердинандов ще бъде народен селекционер на „ Отбор на вярата “ и през идната година.

„ Доволен самичък от работата, която господин Фердинандов свърши през последните 2 години и по тази причина го поканих да води тима на трето следващо международното състезание “, разяснява Кирков. През 2018 и 2019 година, под управлението на същия експерт, националният „ Отбор на вярата “ приключи на дванадесета позиция в крайното класиране на шампионата.

"Отбор на вярата " е план за обществена интеграция на хора в неравностойно състояние, който реализира 100 % успеваемост при работата с националните си състезатели от 2011 до през днешния ден.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР