Отбелязалият световната си публична премиера по време на международното изложение в Женева

...
Отбелязалият световната си публична
премиера по време на международното
изложение в Женева
Коментари Харесай

Електрическият JAGUAR I-PACE на трасето на Гран при на Монако

Отбелязалият международната си публична премиера по време на международното изложение в Женева първи електрически автомобил на JAGUAR- I-PACE, стъпи скрито на легендарната улична писта на Гран при на Монако, за да демонстрира динамичните качества на електромобила, единствено няколко дни след анонсирането на финалните детайлности и неговата цена.

Разработен взаимно с екипа на Panasonic Jaguar Racing в електрическия шампионат Formula E на Международната автомобилна федерация (FIA), I-PACE е първата кола на легендарната марка, която е оборудвана с изцяло електрическа задвижваща система.

е с четири задвижващи колела като комбинираната мощност на двата му електромотора е 400 конски сили, а въртящият миг е 696 Нм. Електромобилът е в положение да се ускори от 0 до 100 км/ч за 4.8 секунди, а благодарение на мощната си литиево-йонна батерия (90 kWh) дава обещание самостоятелен пробег от 480 километра. Система за бърз заряд пък подсигурява зареждането от 0 до 80% за 40 минути и 100 километра пробег за 15 минути.



I-PACE стъпва на пазара със заводска гаранция на батерия от 8 години или 160 000 км, а цената му, без държавни преференции, е 63 495 британски лири за територитяа на Великобритания.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР