От затвора в Сливен, където допреди месец Анита Мейзер излежаваше

...
От затвора в Сливен, където допреди месец Анита Мейзер излежаваше
Коментари Харесай

Анита Мейзер с черен печат за САЩ


От пандиза в Сливен, където допреди месец Анита Мейзер излежаваше присъдата си от 4,5 години за непредумишлено ликвидиране, тя попълнила документи, нужна й за посолството в Америка с молба да й бъде възобновена визата. От посолството обаче оставили молбата й без разглеждане, защото Анита трябвало да се яви и персонално за наложително събеседване. Служители обаче предали на юриста на Мейзер, че тя повече няма да получи американска виза и че е включена в неофициален „ черен “ лист на лица, които не са мечтани в Щатите. Такъв бил случая и с дъщерята на Мейзер – Джули, която също не можела да пътува за Америка, въпреки визата й още да е годна, писа „ Уикенд “.

„ Джули се върна от Щатите, откакто майка й умъртви Николай и влезе в ареста. След това направи два опита да се прибере в Америка, само че там не я позволяват, като не й дават пояснения. В момента щерката на Анита Мейзер е в Кипър, където фамилията разполага с жилище. Дъщерята упреква майка си за проваленото си бъдеще “, настояват познати на наказаната за ликвидиране варненка. Самата Анита виняла за черния щемпел за Щатите сестрата на убития от нея Николай Димов, която е прокурор. Според Мейзер, снаха й употребила служебното си състояние, с цел да я злепостави пред високопоставени чиновници от щатското посолство.

Анита Мейзер емигрира в Америка преди повече от 10 години дружно с невръстната си тогава щерка Джули, откакто погребва мъжа си Живко Желев. Странното е, че първият мъж на ромката умира от сърдечна непълнота, откакто приел някакви хапчета. В Щатите Анита Мейзер се залюби с американеца от еврейски генезис Марк Мейзер, който също умира при странни условия. Даже след брака и онаследяването на Марк обаче варненката не съумяла да си издейства американски паспорт, а в този момент към този момент не може да припари до Щатите.

Същевременно циганката смени килията в пандиза в Сливен поради влошено здравословно положение. Със заповед на началника на женския пандиз от 16 февруари, Мейзер е пратена за лекуване в болничното заведение към Софийския затвор, където би трябвало да остане до 1 април. Според здравна експертиза, Анита Мейзер има остри болки в региона на вратните сухожилия. Сред лишените от независимост в Сливенския затвор обаче се мълви, че тя платила 5 бона подкуп, с цел да размени килията с болничното легло.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР