От всички болезнени състояния, които засягат човека, главоболието и мигрената

...
От всички болезнени състояния, които засягат човека, главоболието и мигрената
Коментари Харесай

Ето я чудната смес, от която главоболието ще е само спомен

От всички мъчителни положения, които засягат индивида, главоболието и мигрената са най-често срещаните. Причините могат да бъдат както външни – климат, атмосферни условия, банкет на разнообразни храни и питиета, само че и вътрешни – свързани с нашето здравословно положение.
и мигрената засягат главно хора в дейна възраст, а болките постоянно идват ненадейно и могат да провалят целия ви ден. Болкоуспокояващите са положително краткотрайно решение, само че редица лекари споделят, че са извънредно нездравословни, когато се одобряват дълготрайно.
За да не вредим на здравето си в допълнение, природата – тази остаряла познайница на индивида – още веднъж идва на помощ. Съществува магическа рецепта, която, както споделят мнозина, може да ви избави от дискомфорта и ужасните болежки.
Ето я и нея:
1 чаша вода;
1 цялостен изстискан лимон;
2 супени лъжици хималайска морска сол;
С тази чудна течност може да си набавите нужните хранителни субстанции, които ще ви оказват помощ да изчистите отровите от организма, и да хидратирате тялото си. Така скоро главоболието безспорно ще е единствено спомен.
 
 

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР