От ВМРО обявиха, че са възмутени от позицията на френската

...
От ВМРО обявиха, че са възмутени от позицията на френската
Коментари Харесай

ВМРО за критиките на френската евродепутатка: Криворазбраната толерантност ражда чудовища

От Вътрешна македонска революционна организация оповестиха, че са възмутени от позицията на френската евродепутатка Карима Дели, която видя намек за полов тормоз във видеото, рекламиращо европредседатекството, и изиска отдръпването на клипа. 

" Крайностите във възприемането на „ нормалността “ се изродиха в перверзност! Ние от Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване сме възмутени от позицията на френския евродепутат Карима Дели, че формалната видео реклама на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз би трябвало да бъде спряна неотложно поради обръщение, което счита за политически неточно... За адекватността на самото наличие, не е мястото и времето да се приказва, само че сме безапелационни, че да се търси подтекст за полов тормоз е извънредно, грозно, неуместно и неприемливо. На това тук по нашенски ние му споделяме: „ Да търсиш под вола теле “ – нещо, което точно тези неолиберални общности се пробват да осъществят и да ни убедят, че е обикновено ", оповестиха от Вътрешна македонска революционна организация в позиция до медиите.

" Това е следващият образец за извратената криворазбрана действителност, в която „ Зелените “, чиито представител в Екологичен потенциал е Дели, живеят и неприемливите стандарти, които крайните либерали в Европа се пробват да насаждат ", показват от партията.

Те употребяват случая да се разгласят и срещу Истанбулската спогодба, която по думите им " под маската за предварителна защита от насилието над дами прокарва неприемливи текстове като „ обществен пол “, „ разчупване на стандартите за мъж и жена “, официализиране на термина „ джендър “, както и въвеждане на трансджендър образование в детските градини и учебните заведения ".

" Ние от Вътрешна македонска революционна организация сме безапелационни, че в България има вековни полезности, морал и обичаи, които ще продължим да отстояваме и браним от новите, извратени „ международни трендове “. Ако през днешния ден страната ни допусне сходна провокация, то на следващия ден и „ Добър ден! “ ще бъде мотив за каузи за полово принуждение ", безапелационни са от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР