От Висшата лига официално обявиха, че тази година ще стартират

...
От Висшата лига официално обявиха, че тази година ще стартират
Коментари Харесай

Висшата лига ще прави своя Зала на славата

От Висшата лига публично оповестиха, че тази година ще започват своя Зала на славата. Първите двама именити играчи, които ще бъдат признати в нея, ще станат ясни на публична гала на 19 март. Тогава ще бъде оповестен и лист с номинирани претенденти за това самопризнание в бъдеще, за които ще могат да гласоподават и почитателите.

Основните критерии са два: футболистите да са прекратили дейната си кариера, както и да се взима под внимание само тяхната визитка във Висшата лига. Всеки отличен ще получи персонализиран медальон, на който ще бъде гравирана годината на техния банкет.

“От 1992 година насам Висшата лига е дом на играчи от международна класа, които са определяли цели генерации и са ни предоставяли трогателен футбол сезон след сезон. Мястото в Залата на славата на Висшата лига е резервирано единствено за най-хубавите. Това ще бъде мотив за почитателите ни по света да се върнат обратно в годините и да ни оказват помощ да отпразнуваме някои в действителност изключителни кариери”, съобщи изпълнителният шеф на надпреварата Ричард Мастърс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР