От вечерта на връчването на тазгодишните награди Грами може и

...
От вечерта на връчването на тазгодишните награди Грами може и
Коментари Харесай

Бил ли е пиян Бен Афлек на наградите Грами

От вечерта на връчването на тазгодишните награди Грами може и към този момент да е минало задоволително време, че да сме ги позабравили, само че надали бихме могли толкоз елементарно да изтрием от съзнанието си физиономията на Бен Афлек от същата довечера. Изражението на лицето му беше толкоз запаметяващо се и занимателно, че дълго време не спря да се върти в обществените мрежи.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек и търсенето на нова къща, в която да живеят дружно
В какво към момента не им върви на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Въпреки огромната им обич

Припомняме, че артистът присъстваше на церемонията дружно със брачната половинка си Дженифър Лопес. Това, което направи най-вече усещане тогава, бе физиономията на Бен Афлек, която мнозина допуснаха, че издава, че той не се забавлява нито грам.

Пред The Hollywood Reporter той признава, че в действителност си е прекарал сносно вечерта и дори е отишъл с настройката, че ще бъде занимателно. Освен това споделя, че въобще не се усеща обиден от догатките, които хората са създали, откакто са видели фотоси и видеа, на които се вижда отегчената му физиономия.

Бен Афлек споделя още, че преди в действителност е ходил на събития сърдит, на други пък му е било скучно, а даже не са липсвали случаи, в които е ходил и пийнал. " Никой в никакъв случай не е казвал, че съм пийнал. Но на Грамите си споделиха: " Той е пийнал. "
 Дженифър Лопес, рожденият ден на близнаците й Макс и Еме, и интимното видео, което показа
Когато Джей Ло е прекомерно откровена

Интимното видео, което показа певицата

Актьорът, който преди е приказвал намерено за пристрастяването си към алкохола, отхвърли да е бил пийнал на премиите Грами. Той разкрива още, че най-хубавата част от битката му с алкохолизма, е когато други хора са го молили за помощ. " И това ме кара да се усещам толкоз добре ", признава Бен Афлек.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР