От утре вечер Гърция въвежда забрана за преминаване през всички

...
От утре вечер Гърция въвежда забрана за преминаване през всички
Коментари Харесай

От утре е възможно влизането в Гърция по суша в нощните часове само през Кулата

От на следващия ден вечер Гърция вкарва възбрана за прекосяване през всички сухопътни гранични пунктове на страната в интервала от 23 часа вечерта до 7 часа сутринта като се изключи граничен пункт Промахон-Кулата на границата с България.
Това разгласи през днешния ден представителят на гръцкото държавно управление Стелиос Пецас като част от ограниченията по отношение на увеличението на случаите на ковид в страната, заяви АНА-МПА.
Вчера Гърция забрани прекосяването в нощните часове през граничен пункт Какавя на границата с Албания, само че от на следващия ден тази мярка се уголемява и по отношение на останалите гранични пунктове без Промахон, предава Българска телеграфна агенция.
По отношение на увеличените случаи на ковид, Пецас съобщи, че на този стадий са открити три съществени огнища, които будят безпокойствие. Първото са честите прекосявания на гърци и на непрекъснато пребиваващи в Гърция лица от други балкански страни. Мнозина от тях не престават да влизат и излизат, все едно няма нищо, съобщи държавният представител. Второто огнище са скупчванията на правостоящи клиенти, изключително в питейните заведения, само че и на сватби, кръщенета и други обществени събирания. Третото огнище са средствата за всеобщ превоз.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР