От туристическото министерство проверили по документи сигнала за строеж на

...
От туристическото министерство проверили по документи сигнала за строеж на
Коментари Харесай

Строежът на плажа в Шкорпиловци отговаря по документи

От туристическото министерство ревизирали по документи сигнала за градеж на плаж " Шкорпиловци-юг ", където се строи заведение наоколо до брега. " Констатирано бе, че обектът е преместваем и дава отговор на утвърдената от ведомството скица за стопанисване на линията ", осведомят от ведомството на Николина Ангелкова.

 Проверяват нов сигнал за разкопани дюни - на Шкорпиловци
Проверяват нов сигнал за разкопани дюни - на Шкорпиловци

На плажа в Шкорпиловци се строи плажен бар

Концесионерът на линията е показал в Министерството на туризма позволение за слагане на обекта , издадено от община Долни чифлик. В утвърдената скица за концесията има точки за разполагане на преместваеми обекти, а това е една от тях.

От ведомството на Ангелкова пишат, че техни специалисти ще отидат да ревизират и на плажа какъв е обекта, който се строи, само че не прецизират по кое време.

Припомняме, по-рано стана ясно, че от Регионалната ревизия по околната среда и водите във Варна ревизират плажа в Шкорпиловци, където се строи плажен бар.

Съоръжението съставлява железна структура с шест бетонни стълба за основа, е напълно покрай водата, а край него има дюни . По пясъка край мястото има следи от тежка техника.

Конструкцията се появила на плажа единствено преди дни и привлякла вниманието на хората в региона.

На 13 януари стана ясно, че булдозер е разорал цялата плажна линия на къмпинг " Смокиня " . Дюните, които бяха там, са окончателно изгубени.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР